+31 (0)6 13 242 591 info@bouwbedrijf-deleeuw.nl

Verbouw, renovatie en onderhoud

‘Groter, warmer, lichter en dus mooier wonen, in een woonstijl die bij mij past.’

Het verbouwen van een woning of pand is vaak een grote klus. Het is niet iets wat u meerdere malen in een jaar doet dus wilt u graag dat het goed en op een degelijke manier gebeurd. Verbouwen en renoveren is vaak goedkoper dan nieuwbouw. Een goed onderhoud geeft een meerwaarde aan uw huis. U kunt verschillende beweegredenen hebben om uw huis aan te pakken.

Groter wonen

U wilt uw huis uit breiden. U wilt bijvoorbeeld van uw zolder een bruikbare kamer maken.
Het uitbreiden van uw bovenverdieping middel van plaatsing van een dakkappel zorgt voor meer ruimte en meer licht. Als u beneden ruimer wil gaan wonen kunt u denken aan het plaatsen van een aanbouw die passend is bij uw huidige woonsituatie. Bijvoorbeeld een volledige stenen aanbouw, een overdekt terras of een uitbreiding van uw living, keuken of badkamer.

Warmer wonen

U wilt een warmer huis. Dit kan door uw huis te isoleren, door alleen al het dak te isoleren zult u zeker 30% warmteverlies tegen gaan. Het is tevens raadzaam om isolatie van de muren, wanden, nieuwe kozijnen en beglazing met een hoog HR label te overwegen. Voor advies hier over en ook het plaatsen van vloerverwarming komen wij graag bij u langs.

Lichter wonen

Meer licht in uw woning is wenselijk. Bouwbedrijf de Leeuw kan u hier mee van dienst zijn door middel van plaatsing van een velux dakraam, schuifpui, lichtstraat of koepel. Daarbij kijken we ook of het plaatsen van een lichtbron passend is bij u woning. Zo kan het plaatsen van een schuifpui op de juiste plek verbinding met de tuin creëren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u in een ruimte minder daglicht of zon wilt. Daarom plaatsen wij ook velux zonwering en screens. En maken wij op maat gemaakte luiken die passend zijn bij de stijl van het huis.

Mooier wonen

Woont u in een karakteristiek of een wat ouder huis? Door te renoveren maakt u uw huis duurzamer en voldoet het weer aan de laatste wooneisen met behoudt van de authentieke details. Menno de Leeuw heeft ruime ervaring met het renoveren van oude herenhuizen, het plaatsen van hoge plinten en sierlijsten en dit alles met een hoge kwaliteit, afwerking en uitstraling.

Een juiste uitstraling aan de binnenkant geld ook voor de buitenkant van uw huis. Ook vervangen of renoveren wij voor u oude kozijnen of boeien. Zo kunt binnen en buiten het huis in uw eigen stijl; mooier wonen.

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen?

Neem dan direct vrijblijvend contact op.

Voorbeelden